Dinja van Meegersen heeft de mooiste festivalbeker voor Gouda750 ontworpen.
Dinja van Meegersen heeft de mooiste festivalbeker voor Gouda750 ontworpen. Foto: pr

Dinja ontwerpt de mooiste festivalbeker voor Gouda 750

Algemeen 330 keer gelezen

GOUDA • Dinja van Meegersen heeft de ontwerpwedstrijd van MASS Events gewonnen. Tot en met 19 januari 23:59 kon er gestemd worden op één van de vier geselecteerde festivalbekers voor Gouda750. Met 25 stemmen meer dan de nummer twee trok Dinja de overwinning over de streep.

De afgelopen weken stonden in het teken van de ontwerpwedstrijd ‘maak het ontwerp voor de herbruikbare festivalbeker voor Gouda 750’. Bij de organisatie werden er maar liefst 32 verschillende ontwerpen ingeleverd. De vijfkoppige jury, bestaande uit afgevaardigden van Gemeente Gouda, Rabobank Hollandse IJssel, Jongeneel Verpakkingen, Kindercollege en MASS Events, selecteerde vier ontwerpen voor de finaleronde.

Op deze vier ontwerpen werd de afgelopen week veel gestemd. 1832 stemmen kwamen er in totaal binnen via Facebook en de e-mail en uiteindelijk bleek het ontwerp van Dinja de favoriet. “Ik had niet verwacht dat ik zou winnen. Ik vond het echt super leuk om mee te doen. Ik heb heel mijn leven in Gouda gewoond en ik vond de Markt van Gouda heel sprekend, met de kaas en de kraampjes. Ik vind dit er altijd heel gezellig uitzien. Echt Gouda. Daarom heb ik hiervoor gekozen.”

Na Dinja eindigden Marsha Lubbers, Don van der Zaan en Zhenya Lyapina op de eervolle tweede tot en met vierde plaats. In totaal worden er 100.000 hardplastic bekers besteld. Op een gedeelte hiervan komt het ontwerp van Dinja  te staan.

Karl Flieger

Bureauredacteur Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Drie verdachten aangehouden in Gouda na melding vuurwapen Nieuws 14 uur geleden
Gouda heft de 29 overnachtingsplekken voor campers op Klein Amerika op.
Ruim honderd extra parkeerplekken op Klein Amerika, 29 camperplaatsen verdwijnen Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Keramische sculpturen binnenkort te zien bij De Firma Nieuws 16 uur geleden