Aan de Hogedijk in Bergambacht is een vrachtwagen is door vermoedelijk de gladheid van de weg geraakt.
Aan de Hogedijk in Bergambacht is een vrachtwagen is door vermoedelijk de gladheid van de weg geraakt. Foto: AS Media

Veel ongelukken door spekgladde wegen

112 548 keer gelezen

GOUDA/REGIO- Vrijdagmorgen 21 januari om 09.30 uur heeft meerdere ongevallen plaatsgevonden op een spekgladde parkeerplaats aan de Groenheuvel in Gouda.

Een bestuurder van een auto is door het spekgladde wegdek door gegleden en tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Tijdens het bergen van de auto ging naast de auto een fietser hard onder uit. Deze is hierbij gewond geraakt en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.
Het bergingsbedrijf heeft de nodige moeite om de auto op de laadbak te krijgen door de gladheid gleed de berger vrachtwagen weg.

Iets eerder deze ochtend ging een fietser hard onderuit  op het  spekgladde fietspad aan de Groen van Prinsterersingel in Gouda. Het slachtoffer is in een ambulance gecontroleerd aan zijn verwondingen.

Vrijdagmorgen 21 januari om 09.00 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Hogedijk in Bergambacht.
Een vrachtwagen is door vermoedelijk de gladheid van de weg geraakt en op zijn kant onderaan de dijk terechtgekomen. Zover bekend is er niemand gewond geraakt. Een bergingsbedrijf zal groot materieel inzetten om de vrachtwagen geladen met goederen weer op zijn wielen te krijgen 

Marianka Peters

Redactiecoördinator Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden