Foto: Lukas Gojda - nl.123rf.com

Goudse Waarden laten aankomend leerlingen sfeer proeven

  •   keer gelezen

GOUDA • De Goudse Waarden organiseert op 21 januari een online open huis voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Van 18.30 tot 20.30 uur kunnen ouders en kinderen via een speciale interactieve webpagina de sfeer komen proeven.

De Goudse Waarden is een christelijke school. Dit betekent voor dat iedereen erbij hoort, meetelt en zichzelf mag zijn. Leerlingen mogen zelf hun weg bepalen. De docenten inspireren en helpen daarbij. “Je ontdekt meer over jezelf maar je ontwikkelt ook je kennis en je vaardigheden”, zegt een woordvoerder van de school. “Ook daar waar jouw interesse ligt of waar jij goed in bent. Wij helpen jou groeien!”

Proeflesmiddagen
De korte proeflesjes die op de online open huis webpagina komen te staan nodigen kinderen uit om in de school mee te doen aan echte lessen: de proeflesmiddagen. Ze kunnen zich hiervoor aanmelden. Ook nodigt de school leerlingen en ouders uit voor speciale VIP-momenten. Deze activiteiten vinden plaats bij de vmbo-locatie aan de Kanaalstraat en bij de mavo-, havo-, vwo-locatie aan de Calslaan.

Ook kunnen leerlingen kennismaken met de nieuwste programma’s. De mavo-, havo- en vwo-leerlingen volgen vrijdag geen lessen, maar NXT. Dit is een dag waarop keuzeprojecten worden gedaan, veelal in de praktijk. De leerlingen op het vmbo kunnen kiezen voor het futuristische profiel Future, waarin ze problemen van de toekomst leren oplossen.

Rondkijken in ons Nieuwe gebouw
Vanaf 21 januari kun je een virtuele tour volgen in ons nieuwe gebouw. Je gaat zelf op ontdekking. Je kunt diverse ruimtes bekijken, deze kun je ook roteren. En via video’s en pop-up teksten kom je meer te weten over het nieuwe gebouw. Belangrijk genoeg om te weten waarom het nieuwe gebouw zo leuk en interessant voor jou is.

Nieuwsgierig? Op www.degoudsewaarden.nl staat een inschrijvingsformulier.

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten