Afbeelding
Foto: Viacheslav Chernobrovin

Besteden mag een tandje minder, vindt Eric Holterhues

10 jan, 10:18 Algemeen 122 keer gelezen

GOUDA • In de serie Goudader komt Eric Holterhues donderdag 20 januari naar de Veste om een lezing te geven. Het gaat over de deugd matigheid (‘Temperantia’) en wat deze deugd te maken heeft met duurzaamheid.

Iedereen weet dat duurzaamheid een zeer actueel thema is. Of het nu gaat overleefomgeving, productie of financiering. Eric Holterhues (1972) werkt ruim 21 jaar in de financiële sector en is sinds 2017 directeur van Oikocredit Nederland, een internationale social impact investor die in Afrika, Azië Latijns-Amerika financiering verstrekt aan micro-financieringsinstellingen, landbouw en duurzame energie.

De lezing is online te volgen via www.devestegouda.nl/home/goudader. Mocht het mogelijk zijn om de lezing ook fysiek bij te wonen dan kunt u dat op deze site ook teruglezen. 

Bijdrage

De lezing van Eric Holterhues begint volgens het voorgenomen schema om 20.00 uur in de Veste aan de Ridder van Catsweg 300. Wie aanwezig wil zijn betaalt bij binnenkomst 5 euro, dat is inclusief koffie of thee.

Ook belangstellenden die de lezing vanuit huis online willen volgen, wordt vriendelijk gevraagd de bijdrage van 5 euro te betalen. Zo kunnen de kosten voor het programma voor een deel worden opgevangen.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie