12GO Biking: technisch talent welkom!

Algemeen 806 keer gelezen

GOUDA • De tweewielerbranche schreeuwt om goed opgeleid technisch personeel. 12GO Biking, de grootste en beste tweewielerspecialist van Nederland en België, wacht de ontwikkelingen niet af en presenteert een volledig intern omscholingstraject.

In dit zij-instroomtraject leidt 12GO Biking ervaren technisch personeel in versneld tempo op tot fietstechnicus. Het bijzondere aan dit omscholingstraject is dat je met jouw ervaring in de techniek niet weer onderaan de ladder begint. Er wordt van je verwacht dat je met je technische achtergrond makkelijk de kneepjes van het vak oppakt. Zodoende start je direct met een volwaardig salaris. 

Geen terugval in inkomsten dus, geeft eigenaar Pieter van de Berg aan: “We krijgen regelmatig sollicitatiebrieven binnen van technisch personeel dat op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Vaak is de reden van deze switch het feit dat ze taken hebben die veel van hun lichaam vragen, onregelmatige werktijden hebben of gewoon geen leuke collega’s hebben. Als fietstechnicus ben je nog wel met je handen bezig, maar het vraagt minder lichamelijke inspanning. Het succes van onze erkende BBL-opleiding speelde ook mee in de keuze voor het uitrollen van dit traject. Met de komst van het nieuwe service center, het modernste gereedschap en een groeiende vraag naar goed onderhoud hebben we alle tools in huis om elke omscholer tot de fiets-technische top te laten behoren.”

12gobiking.nl

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Meerdere woningen ontruimd na brand in afvalcontainer, politie gaat uit van brandstichting 112 10 uur geleden
Kunstenaars Saskia Vergunst en Henk Veldhuizen nemen met de expositie 'Vrij Verrassend' de bezoeker mee in hun kijk op de wereld.
Expositie 'Vrij Verrassend' bij Firma van Drie Nieuws 13 uur geleden
Cultuurhuis Garenspinnerij viert op vrijdag 6 en zaterdag 6 april haar 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD!
Cultuurhuis Garenspinnerij viert 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD! Nieuws 27 mrt, 17:14