• Reeuwijk krijgt zijn eigen Loetje.
• Reeuwijk krijgt zijn eigen Loetje. Foto: pr

Biefstukkoning Loetje komt toch naar Reeuwijk

Algemeen 1.445 keer gelezen

REEUWIJK • Er is de afgelopen jaren al veel over gezegd en geschreven, maar nu zijn de plannen dan toch echt definitief. In de zomer van 2022 opent Loetje een nieuwe locatie aan Elfhoeven, één van de mooie Reeuwijkse Plassen.

De opening van Loetje Reeuwijk zal de dertigste locatie worden voor het biefstukrestaurant, dat in 2022 maar liefst 45 jaar bestaat. “We zijn heel blij dat wij alsnog vandaag onze handtekening hebben mogen zetten”, zegt CEO Sandra van Halderen. “Het is écht een prachtige locatie voor Loetje, waar onze gasten straks naast onze gerechten, kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water.”

Passie en aandacht
De bouw van de locatie is in volle gang en inmiddels is het hoogste punt bereikt. Loetje verwacht het restaurant in de zomer van 2022 te kunnen openen. Ondanks de voortdurende coronabeperkingen, is Reeuwijk niet de enige locatie die Loetje in 2022 zal openen. In januari jaar opent Loetje Houten en ook in Den Haag (Binckhorst) en Zwolle worden komend voorjaar nieuwe restaurants geopend. Daarmee blijft Loetje hard werken aan de beoogde groei.

Van Halderen: “Dat doen we dagelijks met veel aandacht en passie. Iedere Loetje is uniek en wordt met dezelfde zorg opgebouwd en begeleid. Met oog voor de omgeving, een optimale beleving voor onze gasten én natuurlijk de hoge kwaliteit van onze lekkere gerechten.”

Loetje-dna
Op korte termijn wordt gestart met de werving voor nieuwe medewerkers voor Loetje Reeuwijk. Zeg je Loetje, dat zeg je de lekkerste biefstuk. Geserveerd in échte Loetje jus, met frites en wit brood, op een no-nonsense wijze. Maar ook een smakelijke vega burger of pokébowl is Loetje niet vreemd.

Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en een biljartcafé in Amsterdam Zuid is nu uitgegroeid tot 27 restaurants verspreid over heel Nederland, met stuk voor stuk nog steeds datzelfde warme Loetje-dna. Het is de garantie dat iedereen zich bij Loetje thuis zal voelen, ook in de nieuwe locatie in Reeuwijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden