<p>&bull; Het Jeugdtheaterhuis start met activiteiten na schooltijd.</p>

• Het Jeugdtheaterhuis start met activiteiten na schooltijd.

Jeugdtheaterhuis start naschools programma voor basisscholieren

  •   keer gelezen

GOUDA • Het compleet vernieuwde Jeugdtheaterhuis in Gouda heeft bijna iedere dag na schooltijd theateractiviteiten voor kinderen vanaf zeven jaar en ouder.


Kinderen gaan onder leiding van professionele, enthousiaste docenten de hele middag toneelspelen, zingen, dansen, verzinnen, knutselen, lezen, schrijven, filmpjes maken en kijken en nog veel meer. In de nieuwe ruimtes – het inspiratielokaal, het theatertje, het bioscoopje en de filmstudio op zolder – staat de wereld van de verbeelding centraal. 

Pak een decorstuk, kies een kostuum, licht uit, spot aan... en toneelspelen maar! Of bedien helemaal zelf het licht. Schrijf een toneelstukje, verdwaal in de supergrote boekenkast of maak een video in de studio met green screen. Filosofeer met anderen of lach om Rembo & Rembo in de minibioscoop.

Aanmelden

Iedereen van 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool) kan iedere dinsdag tot en met vrijdag van 15:00 tot 18:15 uur terecht in het Jeugdtheaterhuis. Dat is te vinden in Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 in Gouda.  Een middag kost 10 euro, een halve middag 7,50. Ouders kunnen ondertussen werken in de kantine van Garenspinnerij. 

Tickets zijn te reserveren via jeugdtheaterhuisgouda.nl. Hier staat ook informatie over andere activiteiten, zoals musical- en theaterlessen en activiteiten voor jongeren tot 21 jaar.

Marijke Verhoef
Bladmanager/redacteur special products
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten