Foto:
advertorial

Altijd dichtbij… Warmteservice nu ook in Gouda

  •   keer gelezen

GOUDA • Warmteservice is goed vertegenwoordigd in de provincie Zuid-Holland. Met de opening van de nieuwe vestiging in Gouda op bedrijventerrein “Goudse Poort” staat de teller hier op 15 vestigingen. Landelijk heeft de keten nu 71 vestigingen.


Aan de Hanzeweg 4A in Gouda is hard gewerkt aan het realiseren van een nieuw bedrijvencomplex. Op dit terrein hebben Warmteservice, Toolstation, Sanidump en Woninginrichting-Aanhuis hun krachten gebundeld. Met deze combinatie onder één dak, kunt u hier terecht voor bijna alles wat u nodig heeft voor uw woning.

Patrick van Tol zal de dagelijkse leiding op zich nemen. “Al ruim 13 jaar werk ik met veel plezier bij Warmteservice. In 2008 ben ik gestart als verkoopmedewerker bij de vestiging Alphen aan den Rijn en na drie jaar ben ik daar bedrijfsleider geworden. Toen mij eind 2018 werd gevraagd of ik de nieuwe vestiging in Gouda wilde opbouwen was ik meteen enthousiast. Nu bijna 3 later is het eindelijk zover. Mijn team en ik staan te trappelen om er een mooie vestiging van te maken en veel tevreden klanten te ontvangen.” aldus van Tol.

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. 

Warmteservice Gouda
Hanzeweg 4A
0182 - 767 111
warmteservice.nl 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten