<p>The Kik met Dave Raven (l) trreedt op 10 september op in Het Kwartier in Stolwijk.&nbsp;</p>

The Kik met Dave Raven (l) trreedt op 10 september op in Het Kwartier in Stolwijk. 

(Foto: Maranka Peters)

Krimpenerwaard-theaters pakken uit

  •   keer gelezen

REGIO • Drie theaters in de Krimpenerwaard gaan in de komende weken de start van het nieuwe theaterseizoen vormgeven met een gezamenlijke actie ‘Krimpenerwaard-theaters pakken uit’.


Cultuurhuis Krimpen aan de Lek, Concordia in Haastrecht en Het Kwartier in Stolwijk hebben twee theatertoeren op de agenda staan met bijzondere voorstellingen voor een breed publiek. Daarbij kunnen bezoekers een voucher kopen voor slechts 30 euro, waarvoor zij drie optredens kunnen bijwonen in één van deze theaters.

Toer 1 bestaat uit een akoestisch optreden van de populaire Rotterdamse band The Kik met Dave Raven in Het Kwartier op vrijdag 10 september, een Ibiza-party in het Cultuurhuis Krimpen op zaterdag 25 september en een voorstelling van cabaretier Javier Guzman in Concordia op donderdag 7 oktober.


Toer 2 biedt drie aansprekende optredens van met name de ABBA-tribute in Het Kwartier op zaterdag 11 september enThe Eagles Legacy in het Cultuurhuis op vrijdag 24 september. The Eagles Legacy brengt een ode aan de ‘ The Eagles’ en heeft in hun korte bestaan al ‘The battle of the coverbands’ in Utrecht gewonnen. Daarnaast liet lead-zanger en Don Henley sound-a-like Gerben Visser onlangs nog van zich horen op het Nationaal Songfestival. Tot slot zit in deze touret Carel Kraayenhof Quartet in Concordia op vrijdag 1 oktober.

Voor elke toer kan een passe partout van € 30 worden gekocht. 

Deze kunnen vanaf 30 augustus uitsluitend worden afgehaald bij één van de theaters, reserveren is niet mogelijk. Voor iedere voorstelling kan ook afzonderlijk een ticket worden gekocht, men betaalt dan de gewone ticketprijs die het theater voorschrijft. Afhankelijk van de overheidsmaatregelen ten aanzien van corona kan een coronacheck plaatsvinden bij deze voorstellingen 

Informatie over deze voorstellingen kan worden verkregen via de websites van de verschillende theaters:

q  www.hetkwartierstolwijk.nl; www.theaterconcordia.nl en www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

.

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten