Sportgala op de Goudse ijsbaan

Gouda - De jaarlijkse Goudse Sportverkiezing komt er weer aan. Wie wordt de Goudse sportman, -vrouw, -talent en -ploeg van 2017? Komend Sportgala vindt eerder plaats dan andere jaren en ook is er voor een andere locatie gekozen.

Op maandag 15 januari 2018 worden de prestigieuze prijzen uitgereikt op de Goudse ijsbaan, die komend jaar rondom het stadhuis op de Markt wordt aangelegd. Ook dit jaar bestaat er voor verenigingen weer de mogelijkheid om sporters en teams voor te dragen voor een nominatie. Nominaties kunnen tot en met zaterdag 25 november worden gemaild naar de voorzitter van de jury: Gerrit Schinkel ( gj.schinkel@planet.nl ).

Samen met de nominaties van de individuele juryleden ontstaat er een lijst van nominaties per categorie. Het is vervolgens aan de juryleden, bestaande uit diverse Goudse sportjournalisten, om deze lijst terug te brengen tot 3 nominaties per categorie. Traditiegetrouw worden ook de vrijwilligerspenningen van de VGSO uitgereikt. Tot slot maakt ieder jaar de Gemeente Gouda op deze avond bekend welke vereniging de integratieprijs krijgt uitgereikt Het sportgala wordt georganiseerd door SPORT.GOUDA, de Gemeente Gouda, de VGSO en RTV Gouwestad.

Goudse Post
Meer berichten