Mama Marja met dochters Anne-Lotte en Charlène krijgen de eerste Goudse Post puzzel uitgereikt door eindredacteur Marianka Peters.  Foto: Jan van den Berg
Mama Marja met dochters Anne-Lotte en Charlène krijgen de eerste Goudse Post puzzel uitgereikt door eindredacteur Marianka Peters. Foto: Jan van den Berg (Foto: )

‘Kijk, Papa staat er ook op’

  •   keer gelezen

Gouda - Afgelopen zaterdag werden bij Partycentrum Le Patapouf de puzzels van de jarige Goudse Post uitgegeven. Het eerste exemplaar van de uit 1000 stukjes bestaande puzzel, getekend door de Goudse Post cartoonist Peter Boersma, werd niet aan de burgemeester uitgereikt, maar aan zijn dochters Anne-Lotte en Charlène, die met moeder Marja verzot zijn op legpuzzels “Kijk, papa staat er ook op”, riep Charlène, die haar vader als dirigent op de puzzel direct herkende.

Op 1 april, de verjaardag van de 70-jarige Goudse Post, verscheen op de voorpagina een grote cartoontekening, bedacht door eindredacteur Marianka Peters en getekend door cartoonnist Peter Boersma naar verschillende belangrijke gebeurtenissen die in Gouda hebben plaatsgevonden. Vervolgens werd hiervan een puzzel gemaakt, een welkom tijdverdrijf in coronatijd. Inmiddels zijn alle puzzels verkocht, maar de vraag naar de puzzels bleek groter dan gedacht. Goed nieuws voor alle puzzelliefhebbers, want er komt een tweede druk van de puzzel. Het is tevens de laatste mogelijkheid om de puzzel te bemachtigen, dus wees er snel bij. En er is meer goed nieuws, de puzzels worden tegen dezelfde prijs geleverd ( 26,50 ).

Bestellen

Wilt u de puzzel bestellen, stuur dan een mail met uw naam en adres naar: marianka.peters@dpgmedia.nl. Bestellen kan tot en met zaterdag 20 juni. Eind juni worden de puzzels uitgeleverd.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten