Logo goudsepost.nl


Franse sfeer tijdens Proeverij Haastrecht

Haastrecht - De oudste foodmarkt van de regio, Proeverij Haastrecht kiest dit jaar voor de Franse sfeer. Met speciale gerechten uit de Franse keuken, wijn uit Frankrijk en een optreden van de Jongens van de Straat.  En natuurlijk met aantrekkelijke prijzen voor heerlijk eten en drinken.

Zaterdag 9 september kun je weer dineren op het Havenplein in Haastrecht. 14 verschillende aanbieders van lekker eten en drinken laten je proeven van hun specialiteiten. Zij zorgen ervoor dat iedereen deze avond de keuken de keuken kan laten en kan aanschuiven aan de lange tafels in het centrum van Haastrecht. Met een handjevol muntjes kun je je eigen menu samenstellen. Begin bijvoorbeeld met een Bouillabaisse, een Franse Vissoep van Chris Cuisine. Hou je niet van vis, dan kun je ook kiezen voor een werelds hapje van de Wereldwinkel. Prima geschikt als aperitief bij het eerste glaasje wijn. Of start met de Carpaccio van ingerolde zalm en coquille met limoendressing van het Witte Hof. Of wat denkt u van Kip op de wijze van Kikkerbillen van De IJsselborgh. En het is maar een selectie.

Een bijzonder onderdeel van de Proeverij avond is het Nederlands kampioenschap kaasrollen. Inmiddels een echte traditie, met vorig jaar Leo Verlaan als verrassende winnaar. Dit jaar krijgen 30 deelnemers de kans om zijn titel over te nemen.

Maar er zijn meer Nederlands kampioenen op de Proeverij, want ook de Jongens van de Straat verzorgen een aantal optredens. Dit jaar werd dit trio uitgeroepen tot Nederlands beste straatmuzikanten en wij zijn trots dat ze deze avond bij ons optreden.

De Proeverij begint om 17.00 uur en sluit rond 23.00 uur. De toegang is gratis.

Marianka Peters
Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox