Logo goudsepost.nl


RTV Gouwestad start het nieuwe seizoen met een nieuw en kleurrijk decor in de opnamestudio. Foto: PR
RTV Gouwestad start het nieuwe seizoen met een nieuw en kleurrijk decor in de opnamestudio. Foto: PR

Start nieuw seizoen RTV Gouwestad

Na een korte zomerstop starten maandag 4 september weer de televisie-uitzendingen van de lokale omroep RTV Gouwestad. In een nieuw, kleurrijk decor en vernieuwende programmering.

Gouda - Deze maand beslist de Goudse gemeenteraad over de gunning van een nieuwe zendmachtiging lokale omroep voor de komende vijf jaar. Wordt het RTV Gouwestad, die de licentie al meer dan 30 jaar in bezit heeft of de nieuwe omroep van Stichting Gouda Media, waarvan onder meer GoudaFM onderdeel is. Voor het zomerreces heeft de Goudse raad een aantal criteria opgesteld voor de mogelijke verkrijging van de zendmachtiging. Aan de hand van deze criteria zal een besluit worden genomen.

Ondanks de onzekerheid of Gouwestad de licentie wel of niet krijgt gegund, hebben de vrijwilligers van Gouwestad deze zomer niet stilgezeten. De zomerstop werd met 6 weken ingekort, de nieuwe radiostudio's aan de Lange Groenendaal zijn in gebruik genomen en de TV-studio heeft een metamorfose ondergaan. Met een nieuw en kleurrijk decor en vernieuwende programma's gaan de uitzendingen van Gouwestad op maandag 4 september om 19.00 uur weer van start. Gouwestad Magazine wordt 4x per dag uitgezonden op het kanaal van kabelkrant Gouda (Rekam en Caiway): om 10.30, 15.30, 19.00 en 22.30 uur. Uitzending gemist op www.gouwestad.nl.

Marianka Peters
Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox