Logo goudsepost.nl


Houtmansconcerten in vogelvlucht

Sjors van de Panne, bekend van de Voice, zorgde zondag voor een spetterende afsluiting van de serie Houtmansplantsoenconcerten. Met mooie luisterliedjes van onder meer De Dijk en Boudewijn de Groot, kroop hij ook in de huid van de legendarische Ramses Shaffy. Het werd een feest van herkenning en het was dan ook niet verwonderlijk dat er flink meegezongen en gedanst werd.  

Maar het zit er weer op. We moeten weer tot volgend jaar zomer wachten op een nieuwe reeks parkconcerten in de muziektent. Tien zondagmiddagen was het genieten in het park, die mede door het mooie zomerweer druk bezocht werden. Slechts één zondagmiddag werd deels geplaagd door een enkele regenbui. Maar overwegend was het prima zomerweer, dat muziekliefhebbers massaal naar het park lokte om te genieten van bijvoorbeeld The Oldtimers, met muziek uit de Sixties, Simone & Friends met swingende klassiekers en (old) dixie van Jazz Connecton.

De redactie van de Goudse Post is nieuwsgierig naar uw mening. Wat vond u van de optredens in de muziektent. Welke artiest zou u nog eens terug willen zien in het park en wat heeft u afgelopen seizoen gemist? Geef uw mening op onze website www.goudsepost.nl of facebookpagina. De organisatie is alweer druk bezig met de programmering voor volgend jaar en kan wellicht met uw mening haar voordeel mee doen. Foto: Marianka Peters

Marianka Peters
Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox