Logo goudsepost.nl


Colin Waters in Tapperij tijdens Popronde Gouda

Gouda - Op zondag 1 oktober komt de Popronde voor de tweede keer naar de Goudse binnenstad. De eerste locaties en artiesten zijn bekend. Amber Gomaa treedt op in conceptstore Heb Ik Via. Bungalow, Tom Tukker en Mantra treden op in poppodium So What. EUT, PEER, Dakota en Colin Waters zullen in Bar de Tapperij op de Markt te beluisteren zijn.

Afgelopen jaar traden er 35 artiesten op vijftien locaties in de binnenstad van Gouda op. Dit jaar hoopt organisator Gerben Roskam in omvang te groeien. De eerste locaties en artiesten zijn gedurende de afgelopen week bekend gemaakt. Vele aankondigingen zullen nog volgen. Elke dag worden er locaties en/of artiesten bekend gemaakt via de social media-kanalen van Popronde Gouda. Het volledige programma wordt op 18 augustus gepresenteerd.

In Gouda zal de tweede editie van Popronde Gouda om 12:00 uur van start gaan en eindigen met een spetterende afterparty vanaf 22:30. Alle optreden zijn gratis te bezoeken. De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 15 september tot en met zaterdag 26 november reizen de 138 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 40 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden.

Marianka Peters
Reageer als eerste
Meer berichten