Vakantiebijbelweek in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Landvast aan de Haven in Alblasserdam wordt van maandag 22 tot en met donderdagochtend 25 juli weer de Vakantie Bijbel Week (VBW) gehouden.


De kinderen van vier tot tien jaar gaan vier ochtenden vanaf 09.30 uur tot 11.45 uur samen zingen en muziek maken, mooie dingen knutselen, te gekke spelletjes doen, luisteren naar bijbelverhalen, lachen om de sketch en nog veel meer.

Het thema is Schatrijk. Iedereen heeft die en is er zuinig op. "Met de VBW gaan we ook op zoek naar schatten", vertellen de organisatoren. "Maar waar moeten we die zoeken? In de Bijbel staan er een heleboel. En wie zoeken er mee? Dat doen we samen! Zo ontdekken we elke dag weer iets nieuws."

Tijdens de VBW leren de kinderen ook Sofie en Sepp kennen. Zij hebben vakantie en maken allerlei grappige en spannende dingen mee. De VBW is voor alle kinderen die na de vakantie naar groep 1 tot groep 6 gaan.

Tieneravonden
De twee toffe tieneravonden van vorig jaar zijn er ook dit jaar weer. Er zijn vuurkorven, gitaren, snoep, spellen en verhalen. De tieneravonden worden gehouden op maandagavond 22 en dinsdagavond 23 juli op het Kerkplein aan de Cortgene 8 en duren van 19.00 tot 21.00 uur.

Donderdagavond 25 juli is er een slotavond, hiervoor komt er poppentheater naar Landvast en genieten de kinderen van een mooie show. Deze show is voor alle geïnteresseerden toegankelijk, van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur.

Welkomstdienst
Zondagochtend 28 juli om 09.30 uur is er ook een speciale welkomstdienst in de Grote Kerk. Bezoekers gaan dan verder op schattenjacht. Tijdens de dienst wordt het themalied gezongen dat tijdens de VBW is aangeleerd. Na afloop is er koffie, thee en limonade.

Voor meer informatie: www.vbwalblasserdam.nl en de Facebookpagina.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten