Logo goudsepost.nl


Woonbeurs Gouda, verrassend geslaagd

Gouda - De Woonbeurs Gouda 2017 trok afgelopen zaterdag veel geïnteresseerde bezoekers. De beurs bood een inspirerend overzicht van nieuwbouwprojecten in Gouda.

"Er wordt in Gouda flink gebouwd. Op verschillende plekken verrijzen nieuwbouwwoningen die betaalbaar wonen mogelijk maken voor iedereen: gezinnen en singles, starters en senioren", aldus Rogier Tetteroo, wethouder Wonen, die de beurs om 11.00 uur feestelijk opende. Opvallend daarbij is de grote aandacht voor groen en water, zoals in Westergouwe. De bezoeker kon ook advies inwinnen over de hypotheek en inrichting van zijn woning.

Het mooie totaalaanbod werd gepresenteerd door Westergouwe, Boer Makelaardij, Van 't Hof Makelaardij, Van Herk Makelaardij, Woonpartners Midden-Holland, Mozaïek Wonen, Hype Hypotheken, Woondecor Gouda, in samenwerking met de Stadswinkel (SOG en gemeente Gouda) en Barista Cafe.

Behalve nieuwbouw heeft Gouda ook een aantrekkelijk aanbod van bestaande (koop- en huur)woningen. Wie een huis zoekt, vindt alle informatie over wonen in Gouda en het gevarieerde woningaanbod in de stad op www.woneningouda.nl en in de Stadswinkel aan de Kop van de Kleiweg (Kleiweg 96).

Marianka Peters
Reageer als eerste
Meer berichten