Logo goudsepost.nl


Eerste paal uitbreiding Driestar

Gouda - Vandaag, woensdag 5 april, is aan het Ronsseplein het startsein gegeven voor de bouw van een nieuw schoolgebouw en sporthal van het Driestar College. De locatie Epsiolon (afdelingen PrO, vmbo-bk lwoo en zorg & welzijn) nu nog gehuisvest aan de Clematislaan, zullen in het nieuwe gebouw worden ondergebracht.

Drs. G. Bergacker, voorzitter College van Bestuur en met Gijs van Vliet, leerling uit de trajectgroep, gaven het startsein voor de bouw van het nieuwe onderkomen van de afdeling trajectgroepen/ rebound en de nieuwe sporthal. Na het slaan van de eerste paal werden er door Reinout van Duijn, eveneens een leerling uit de trajectgroep, ballonnen losgelaten. De afgelopen weken stonden in het teken van allerhande voorbereidingen voor de geplande ver- en nieuwbouw aan het Ronsseplein. Om kwalitatief hoogwaardig en duurzaam onderwijs in de toekomst te garanderen is deze verbouw- en renovatieopgave voor het Ronsseplein te Gouda in gang gezet. Deze moet leiden tot grote kwaliteitsverbeteringen.

Het huidige schoolgebouw aan de Clematislaan wordt geheel gerenoveerd, waarna de So en Vso van de Ark hier zullen worden gehuisvest.

Marianka Peters
Reageer op dit nieuws 4
Meer berichten