Foto:

Speeltuin de Sluis open op Koningsdag

Gouda - Yes! We mogen buiten spelen tijdens Koningsdag! Tussen 10:00 uur en 16:00 uur kan je komen spelen in Speeltuin de Sluis in Gouda. Ouders mogen vanwege de Coronamaatregelen helaas niet mee het terrein op of buiten het terrein wachten, maar er lopen 20 begeleiders op het terrein van Scoutingvereniging Die Kantanky's, Scoutingvereniging Jan van Hoof, Speeltuin de Sluis en MASS Events.

Naast de speeltoestellen die in de speeltuin staan, zullen er heel veel leuke scoutingactiviteiten aanwezig zijn. Denk hierbij aan oud Hollands Spijkerbroekhangen, het IJspegelspel, een elastiek run, zak hijsen en nog veel meer! Bij de ingang van de Speeltuin de sluis kan je worden gebracht en je ouders kunnen je weer op komen halen aan de zijkant (bij de Pionier). Omdat ouders ook niet langs de kant mogen wachten, vragen we ze om een wandeling in de omgeving te maken of om op 1.5 meter in het gras in de omgeving te wachten. Tot de 27e!

De kinderactiviteiten zijn gericht op kinderen tot 13 jaar. Reserveer een tijdslot via de website. U kunt kiezen uit een tijdslot van 45 minuten, 90 minuten of 120 minuten. Wij vragen je bij de reservering om je telefoonnummer achter te laten, zodat we je altijd kunnen bereiken, mocht er wat aan de hand zijn!

Geef bij het registreren van uw kind de naam van uw kind op met UW eigen telefoonnummer! U kunt 4 tickets reserveren per bestelling. Druk na uw bestelling op 'Download je tickets' en vul hier alle namen in.

Link Website Activiteitenpagina: https://www.massevents.nl/project/koningsdag-gouda-2021

Overige activiteiten tijdens Koningsdag Gouda

Tussen 9:30 en 10:00 zal beiaardier Marten van den Bijlaard de klokken van de Sint Janskerk bespelen.De beiaardier sluit om 10.00 uur af met het Wilhelmus waarbij de vlag wordt gehesen door het Oranjecomitée. Op vier verschillende tijdstippen gedurende Koningsdag wordt er via RTV Gouwestad en de Facebookpagina van RTV Gouwestad het Gouds Oranjeconcert door Gouda's Harmonie de Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia getoond. Om 10.00 uur is de eerste uitzending. De herhalingen zijn om 16:00, 19:00 & 22:00.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties