Foto: Sandra Zeilstra
Red De Klup

Red De Klup (2)

Zo, de kop is eraf en de eerste 1500 euro voor De Klup is binnen. De crowdfundingsactie voor de realisatie van de Speelzolder in de Kluphoeve loopt. Dank alvast aan iedereen die een grote of kleine bijdrage heeft gedaan of nog gaat doen.

Maar er is meer. Gemiva heeft aangegeven ook fysiek een handje mee te willen helpen. Radio Gemiva heeft spontaan een reclamespot compleet met jingle gemaakt, die regelmatig afgespeeld wordt. Daarnaast willen ouders van deelnemers ook de handen uit de mouwen steken en worden er verschillende baksels voorbereid. Heel hartverwarmend allemaal.

Een kritische ouder vroeg mij waarom ik mijn nek uitsteek voor De Klup. Mijn antwoord zal ik hier nogmaals herhalen. Ik ben gezegend met twee gezonde kinderen en drie toppers van kleinkinderen. Tegelijk besef ik dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ik ken een aantal ouders met een 'zorgenkind'. Ga daar maar aan staan! Dat is echt een hele opgave. Tegelijkertijd zie ik hoe De Klup functioneert en hoe opgewekt de kinderen zijn.

Samen met De Klup zijn wij van plan een actiedag te organiseren, met verkoop van koekjes, taarten en pannenkoeken. Dat moet wel coronaproof gebeuren en zodra de regels iets zijn versoepeld. In de tussentijd wil ik iedereen vragen om met ideeën te komen. Samen kunnen we De Klup redden, dat weet ik zeker!

Marianka Peters

Wil je nog een donatie doen? Ga naar https://www.gofundme.com/speelzolder-voor-de-klup-gouda

column ff tussendoor

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties