Lunchcafé omgetoverd tot cadeau-café


Lunchcafé curcuma
Lunchcafé curcuma (Foto: Menno Kolster)

Lunchcafé omgetoverd tot cadeau-café

Gouda - Tijdens de tweede horeca-sluiting heeft de eigenaresse van Lunchcafé curcuma in Gouda niet stilgezeten. In samenwerking met enkele ondernemers uit het Groenendaalkwartier heeft zij duurzame eindejaarspakketten samengesteld. De door illustrator Thijs C. Jansen versierde winkelruit werkt als een kijkdoos. Je wilt gewoon even binnenkijken. En dat mag.

Binnen de richtlijnen van onze overheid kunnen liefhebbers van duurzame, biologische en vegan producten binnenkomen en hun favoriete pakketten bestellen, of zelf samenstellen. Geïnspireerd door een bevriende horeca-ondernemer uit Breda en bijgestaan door De KrachtCoach uit Gouda heeft Birgit de niet gebruikte ruimte van haar lunchcafé, voorheen gevuld met lunchende gasten, om weten te toveren tot cadeau-café. Rond de minimalistisch versierde boom staan diverse tafels met daarop uitgestalde eindejaarspakketten, relatiegeschenken en cadeau-artikelen.

Dus, wil je je medewerkers bedanken voor hun keiharde inzet het afgelopen jaar? Zoek je een cadeautje om iemand te bedanken die je geholpen heeft in deze tijd? Als lief gebaar naar een naaste die misschien het huis niet uit kan of mag? Kies dan nu voor één van de eindejaarspakketten en verwen een ander, laat weten dat je aan hem of haar denkt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden