<p>Tribute fam,. van Dijck, still-video Marianka Peters</p>

Tribute fam,. van Dijck, still-video Marianka Peters

(Foto: )

Steun de Theaterbakkerheij tijdens benefiet

Gouda - In het weekend van 16, 17 en 18 oktober staan er maar liefst 7 top bands op het podium van De Theaterbakkerheij. Om het theater te steunen treden ze geheel belangeloos op tijdens het 3-daagse benefietconcert ‘Vrienden Van De Theaterbakkerheij’. Tickets zijn nu te koop.

Alle bands hebben al eerder in het theater gestaan en dragen de Theaterbakkerheij een warm hart toe. Ze kunnen zich dus met recht ‘Vrienden van de Theaterbakkerheij’ noemen. Al stonden ze eerder in een uitverkocht theater met wel 250 bezoekers, nu zullen ze het met 30 personen moeten doen.

Geen subsidie en ontheffing

De Theaterbakkerheij heeft het als kleinschalig theater zonder enige subsidie van de overheid lastig om het hoofd boven water te houden. Daar kwam nog eens bij dat ze geen ontheffing hebben gekregen op het maximaal aantal te ontvangen bezoekers van 30 personen. Dit maakt programmeren extra lastig.

“Het is echt prachtig om te zien hoeveel mensen ons steunen in deze ongekend moeilijke tijd. Alle bands komen gratis en voor niks spelen om het theater te steunen, dat is toch fantastisch! We gaan er echt een feestje van maken, ondanks alle tegenslagen van de afgelopen tijd en met 30 personen per concert. Dit geeft ons echt weer energie om door te gaan,” aldus Ruud Bakker (eigenaar van De Theaterbakkerheij).

Line-up

Op vrijdag 16 oktober betreden Almost Cocker (Joe Cocker Tribute) en de Nils Rodgers Experience het podium. Zaterdag is het de beurt aan de Theaterbakkerheij huisband Bulk Out! (met o.a. Pip Alblas en Marvin Kneefel). Ze worden afgewisseld door de Herman Brood Tributeband YadaYada. Zondag 18 oktober staan er zelfs 3 bands op het programma. Om 15:00 uur trapt de immens populaire Amy Winehouse Tribute: Celebrating Amy af. Daarna is het de beurt aan Sfektum! (Golden Earring Tribute) en de Familie Van Dijk (De Dijk Tribute).

Alle acts staan een uur op het podium. Een ticket voor de vrijdag en zaterdag kost €25,- en de zondag € 35,-. Dit is inclusief één consumptie en bittergarnituur in de pauze én je steun het theater.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties