Foto: PR

Aangeboden door Yezzer

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken steeds belangrijker


Als ondernemer uit Gouda is het belangrijk om stil te staan bij de gevolgen van een ongeluk of andere situatie, waardoor je niet meer of niet meer volledig kunt werken. Je wilt immers niet in een situatie komen dat je als ondernemer geen inkomen meer hebt doordat je ziek bent of niet meer jouw werkzaamheden kunt uitvoeren. Om dit risico af te dekken sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Dit kun je online gemakkelijk en snel regelen. Maar waarom is het belangrijk om arbeidsongeschiktheidsverzekeringen goed te vergelijken? 

Het belang van een arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Waar het vroeger verplicht was om als ondernemer een AOV af te sluiten is dat nu niet meer zo. Goudse ondernemers zijn helemaal vrij om te bepalen of ze een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Dat betekent dat je als ondernemer zonder inkomen kunt komen te zitten bij ziekte of invaliditeit. Wil je toch doorbetaald worden? Dan is het cruciaal om een AOV af te sluiten. Een AOV is jouw sociale vangnet dat zorgt voor vervangend inkomen. 

Een arbeidsongeschiktheidsverzekeringen online vergelijken

Er zijn veel factoren die de hoogte van de premie van een AOV bepalen. Hierbij kun je denken aan de periode dat je zonder inkomen kunt, je leeftijd en hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn. Om de juiste keuze te maken wordt het voor Goudse ondernemers steeds belangrijker om verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te vergelijken. Omdat er veel aanbieders zijn kun je bij Yezzer gratis online alle relevante aanbieders van een AOV vergelijken. Hiermee krijg je een overzicht van de best passende verzekeringen, met daarbij de premie-overzichten en voorwaarden. Je wilt als ondernemer uit Gouda immers niet bij de ene verzekeraar een AOV afsluiten terwijl de andere verzekeraar beter bij jouw wensen en behoeften past. 

Collectief een AOV afsluiten 

Een ander voordeel van het vergelijken van een AOV is de mogelijkheid tot collectief afsluiten. Het collectief afsluiten van een AOV zorgt voor korting op de premie. Door het gebruik van de tool van Yezzer kun je individueel verzekerd zijn met collectieve voorwaarden. Deze collectieve voordelen kunnen geboden worden door de grote inkoopkracht die de vergelijker heeft. Goed vergelijken loont dus altijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties