Aan de Adriaan Vlackstraat vond gisteravond rond 23.00 een inbraak met geweld plaats. Eén persoon raakte daarbij gewond aan het hoofd.
Aan de Adriaan Vlackstraat vond gisteravond rond 23.00 een inbraak met geweld plaats. Eén persoon raakte daarbij gewond aan het hoofd. Foto: Jippe Groenendijk

Politie zoekt getuigen van inbraak met geweld

112 1.171 keer gelezen

GOUDA • De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak met geweld aan de Adriaan Vlackstraat in Gouda die woensdagavond plaatsvond. Dat meldt de politie via hun website en sociale media. 

“Een 28-jarige bewoonster schrikt als ze gerommel op zolder hoort en treft twee inbrekers met een wapen aan in haar woning,” schrijft de politie. “Een 32-jarige bewoner probeert de daders de woning uit te werken en raakt hierbij gewond. Een van de daders raakt hierbij ook gewond aan zijn hoofd. De daders, beiden donker gekleed, slaan op de vlucht in de richting van het Zoutmanplein, de politie onderzoekt de zaak.”

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of andere informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek. Ook worden beelden gezocht van de omgeving van de Adriaan Vlackstraat, het Zoutmanplein of de omgeving waar iets opvallends te zien is. Getuigen, of mensen met andere informatie, worden verzocht om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Er kunnen ook beelden worden geüpload via het formulier, klik daarvoor hier. 

Hester Hage

Hester Hage is journalist (en redactiecoördinator) van Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie