GOUDA - Zondagmorgen 12 juni tegen 04.05 uur is in een woning aan de Kleiweg in Gouda brand ontstaan. De brandweermannen hadden de brand in de woning snel onder controle. De brandweer doet onderzoek naar de brand en verricht daarbij metingen. De politie is de woning met een vuilniszak binnengegaan en niet veel later kwamen ze met een gevulde vuilniszak naar buiten. Wat er in beslag is genomen is niet duidelijk.
GOUDA - Zondagmorgen 12 juni tegen 04.05 uur is in een woning aan de Kleiweg in Gouda brand ontstaan. De brandweermannen hadden de brand in de woning snel onder controle. De brandweer doet onderzoek naar de brand en verricht daarbij metingen. De politie is de woning met een vuilniszak binnengegaan en niet veel later kwamen ze met een gevulde vuilniszak naar buiten. Wat er in beslag is genomen is niet duidelijk. Foto: AS Media

Brand in woning Kleiweg

112 1.235 keer gelezen

GOUDA - Zondagmorgen 12 juni tegen 04.05 uur is in een woning aan de Kleiweg in Gouda brand ontstaan.

De brandweermannen hadden de brand in de woning snel onder controle. De brandweer doet onderzoek naar de brand en verricht daarbij metingen. De politie is de woning met een vuilniszak binnengegaan en niet veel later kwamen ze met een gevulde vuilniszak naar buiten. Wat er in beslag is genomen is niet duidelijk.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie