GOUDA - Zaterdagmorgen 19 maart omstreeks 02.35 uur zijn meerdere voertuigen getroffen bij twee verschillende autobrand. Zo ging een auto in vlammen op aan de Bleysstraat in Gouda. Ook ging aan het Olympiadeplein een auto in vlammen op. Bij beiden branden liepen naast gepaard voertuigen flinke schade op. De politie is een onderzoek gestart naar het ontstaan van de autobranden.
GOUDA - Zaterdagmorgen 19 maart omstreeks 02.35 uur zijn meerdere voertuigen getroffen bij twee verschillende autobrand. Zo ging een auto in vlammen op aan de Bleysstraat in Gouda. Ook ging aan het Olympiadeplein een auto in vlammen op. Bij beiden branden liepen naast gepaard voertuigen flinke schade op. De politie is een onderzoek gestart naar het ontstaan van de autobranden. (Foto: AS Media)

Autobranden houden Gouda in de greep

  •   keer gelezen   112

GOUDA - De serie autobranden houdt Gouda in de greep. Zaterdagmorgen 19 maart was het weer raak op verschillende plekken in de stad. 

 Omstreeks 02.35 uur zijn meerdere voertuigen getroffen bij twee verschillende autobranden. Zo ging een auto in vlammen op aan de Bleysstraat in Gouda.

Ook ging aan het Olympiadeplein ging een auto in vlammen op. Bij beide branden liepen daarnaast geparkeerde voertuigen flinke schade op.

De politie is een onderzoek gestart naar het ontstaan van de autobranden.

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten