GOUDA - Zaterdagmorgen 19 maart omstreeks 02.35 uur zijn meerdere voertuigen getroffen bij twee verschillende autobrand. Zo ging een auto in vlammen op aan de Bleysstraat in Gouda. Ook ging aan het Olympiadeplein een auto in vlammen op. Bij beiden branden liepen naast gepaard voertuigen flinke schade op. De politie is een onderzoek gestart naar het ontstaan van de autobranden.
GOUDA - Zaterdagmorgen 19 maart omstreeks 02.35 uur zijn meerdere voertuigen getroffen bij twee verschillende autobrand. Zo ging een auto in vlammen op aan de Bleysstraat in Gouda. Ook ging aan het Olympiadeplein een auto in vlammen op. Bij beiden branden liepen naast gepaard voertuigen flinke schade op. De politie is een onderzoek gestart naar het ontstaan van de autobranden. Foto: AS Media

Autobranden houden Gouda in de greep

112 1.124 keer gelezen

GOUDA - De serie autobranden houdt Gouda in de greep. Zaterdagmorgen 19 maart was het weer raak op verschillende plekken in de stad. 

 Omstreeks 02.35 uur zijn meerdere voertuigen getroffen bij twee verschillende autobranden. Zo ging een auto in vlammen op aan de Bleysstraat in Gouda.

Ook ging aan het Olympiadeplein ging een auto in vlammen op. Bij beide branden liepen daarnaast geparkeerde voertuigen flinke schade op.

De politie is een onderzoek gestart naar het ontstaan van de autobranden.

Marianka Peters

Redactiecoördinator Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden