Foto: Stockfoto 123RF

Politie zoekt daders beroving

  •   keer gelezen   112

GOUDA - De politie is op zoek naar een vijftal jongens, die zaterdagavond drie Goudse jongeren hebben beroofd en mishandeld. Het gebeurde zaterdagavond rond 22.00 uur in het parkje ‘t Groene Eiland in de wijk Bloemendaal.

Volgens de politie waren de drie jongens van 15, 15 en 16 jaar zaterdagavond met een aantal vrienden in het park nabij de Rodenburg, toen uit het niets vijf jongens opdoken, die direct rake klappen uitdeelden,  aldus de bekendmaking van de politie. Vervolgens werden ze beroofd van persoonlijke eigendommen., waarna het vijftal het hazenpad kozen. Wat de overvallers hebben buitgemaakt, is niet bekendgemaakt.
De politie is op zoek naar getuigen en heeft inmiddels ook een signalement van de verdachten verspreid. De overvallers worden geschat tussen de 16 en 18 jaar oud.
De drie Goudse tieners hebben aangifte gedaan van beroving en mishandeling. De politie is uiteraard een onderzoek gestart en is vooral op zoek naar mensen die zaterdagavond iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Rodenburg.

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten