Afbeelding
Foto: AS Media

UPDATE: Bestelbus in ontvoeringszaak aangetroffen

112 816 keer gelezen

GOUDA - Zondagavond 8 augustus tegen 19.30 uur heeft een grootschalige politieactie plaatsgevonden aan de Nijverheidsstraat.

De Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie heeft mogelijk naar aanleiding van een mogelijke eerdere ontvoering van een 56-jarige man in Cruiquis een inval gedaan in een loods. De politie heeft meerdere loodsen gecontroleerd.

In een loods is een voertuig aangetroffen die de ontvoerders mogelijk hebben gebruikt. Het gaat om een rode Mercedes Vito bus. Vito bus. De politie heeft de 56-jarige man uit Hoofddorp nog niet aangetroffen en maken zich ernstige zorgen over zijn welzijn. Of er aanhoudingen zijn verricht wilde de politie niet zeggen. Wel zijn er meerdere personen met hun handen op het hoofd de loods uitgehaald door de politie.

Donderdagavond 5 augustus omstreeks 19.45 uur heeft de politie zes aanhoudingen verricht ter hoogte van het Koekoekplein in Gouda. De personen worden verdacht van betrokkenheid bij een ontvoering.

Volgens de politiewoordvoerster kregen ze een melding op de Spaarneweg in Cruquius waar een 56-jarige man uit zijn auto zijn gehaald en in een busje zijn getrokken. Na onderzoek van de politie kwamen ze uit in Gouda waar een personenauto was aangetroffen. Nu de bestelbus is aangetroffen gaat het onderzoek en de zoektocht naar de Hoofddorpse man voort.

Marianka Peters

Redactiecoördinator Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden