Open Atelier Gouda 2019
Open Atelier Gouda 2019 Foto: Jan van den Berg

Genieten van kunst op Open Atelier Gouda

Algemeen 252 keer gelezen

gouda • Genieten van kunst, rondkijken in heel veel ateliers van kunstenaars en de allernieuwste kunstwerken bekijken in verschillende galeries. Dat zijn de ingrediënten van Open Atelier Gouda. In het weekend van 2 en 3 oktober, beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur. Dit is hét culturele kunstevenement van Gouda voor jong en oud.

Alle deelnemers aan Open Atelier Gouda nodigen u uit om kennis te maken met het actuele kunstaanbod. Meer dan 60 kunstenaars en gastexposanten ontvangen u graag in hun ateliers, galeries en expositieruimten in Gouda.

U maakt kennis met hun uiteenlopende stijlen en technieken. 

Een kleine greep uit het ruime aanbod. In de Agnietenkapel exposeert Stichting GoudArt, een kunstenaarscollectief van meer dan tien kunstenaars in verschilllende disciplines. Van fotografie, schilderkunst tot sieraden. De Turfmarkt is met zeven galeries goed vertegenwoordigd, waar naast schilderkunst, sculpturen en sieraden ook gemengde technieken te zien zijn.

Verder zijn er bij Galerie Montulet, de Hollandsche Maagd en anderen gastexposanten, hetgeen de collectie versterkt. Hierdoor komt u ongetwijfeld ogen tekort.

De 40 locaties van Open Atelier Gouda zijn herkenbaar aan de geelblauwe vlaggen aan de gevel. Met behulp van de plattegrond kunt u uw eigen wandelroute volgen. Alle locaties zijn goed te belopen. 

Meer informatie en een gratis plattegrond vindt u in het Informatiecentrum in het historische pand van Galerie Montulet, aan de Hoge Gouwe 115, in het centrum van Gouda. 

De plattegrond en de lijst met deelnemers is ook te downloaden via

q www.openateliergouda.nl.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden