Young adults, colleagues on break from work. Friends meeting, coworkers communication, friendly conversation. People drinking coffee and talking. Vector isolated concept metaphor illustration
Young adults, colleagues on break from work. Friends meeting, coworkers communication, friendly conversation. People drinking coffee and talking. Vector isolated concept metaphor illustration Foto: Taalhuis Gouda

Ontmoetingscafé

vrijdag 16 februari 10:00 - 12:00

10:00-12:00 Gouda, Chocoladefabriek, Klein Amerika 20. 

Het Ontmoetingscafé is iedere vrijdag open. Iedereen is welkom: statushouders, Gouwenaren en mensen uit de regio. Het café is er vooral om elkaar te leren kennen en te begrijpen. De gesprekken en het samenzijn vormen een waardevolle aanvulling op de inburgerings- en taallessen van de nieuwe Gouwenaren. Voor het Ontmoetingscafé is het meegenomen als mensen al een klein beetje Nederlands kunnen.