Pianoduo Beth & Flo treedt op tijdens het slotconcert op zaterdagavond 17 februari
Pianoduo Beth & Flo treedt op tijdens het slotconcert op zaterdagavond 17 februari Foto: MILLK

Pianofestival Gouda

donderdag 15 februari 2024 20:00 tot zaterdag 17 februari 21:30

20:00 Gouda, Agnietenkapel, Nieuwe Markt 100.

Van 15 t/m 17 februari staat het centrum van Gouda in het teken van pianomuziek. Concerten en activiteiten vinden plaats in de Agnietenkapel, met gebruik van een concertvleugel. Op vrijdagavond is er een concert met muziek rondom het thema nacht, met topvioliste Coraline Groen. Het slotconcert op zaterdagavond biedt pianoduo Beth & Flo met vierhandige pianomuziek en cabaret. Overdag zijn er gratis activiteiten zoals een familieconcert, open podium en lunchconcert. Voor meer informatie en tickets: www.pianofestivalgouda.nl