Zomerstartdag
Zomerstartdag Foto: Langlaufvereniging Gouda

Kennismaken met nordic walking en rolskiën

zondag 26 maart 2023 13:00

13:00-15:00 Gouda, De Skihut, Groenhovenpark (ingang links achter het zwembad) 

Langlaufvereniging Gouda houdt kennismakingslessen nordic walking en rolskiën. De lessen duren 45 minuten. Vooraf aanmelden is verplicht op www.langlauf.nl. Aansluitend is het mogelijk om aan te melden voor een cursus voor beginners. Ook zijn er wekelijks trainingen vanuit De Skihut in het Groenhovenpark en wordt er regelmatig een tocht rond Gouda georganiseerd. Kosten rolskiën: tien euro per les voor volwassenen, vijf euro voor jeugd (10 tot 18 jaar). Kosten nordic walking en nordic sports: vijf euro. In april start weer een serie rolski-cursussen en nordicwalking-cursussen voor beginners, drie lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip.