Rouwcafé Boek en Troost

zondag 19 maart 2023 15:00

15:00-17:00 Gouda, Ontmoetingscentrum van Noord, Lekkenburg 1.

Elke derde zondag van de maand organiseert Boek en Troost het Rouwcafé. Een veilige en welkome plek voor iedereen die door de dood een dierbare moet missen. Of dat nu je partner, ouder, kind, vriend/vriendin is, het Rouwcafé biedt gelegenheid om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten. Aan de hand van een thema, verhaal of gedicht kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Het thema van maart: Hoe ga je om met de reacties uit je omgeving? Wie een dierbare verloren heeft, heeft ook te maken met de reacties van mensen uit de eigen omgeving. Sommigen hebben direct een mening en steken die niet onder stoelen of banken. Daar moet je een weg in zien te vinden, maar hoe doe je dat? Kosten: 5 euro incl. consumpties. Aanmelden: info@boek-en-troost.nl.