Aging, retirement, career and employment concept. Portrait of attractive Caucasian female CEO in her sixties working at desk in front of open computer, sitting by window, enjoying her occupation
Aging, retirement, career and employment concept. Portrait of attractive Caucasian female CEO in her sixties working at desk in front of open computer, sitting by window, enjoying her occupation Foto: Bibliotheek Gouda

Cursus Windows

vrijdag 10 februari 2023 10:00

10:00-12:00 Gouda, Van Noord, Lekkenburg 1.

In deze cursus leren deelnemers vanaf het begin werken met een computer. Ook komen de mogelijkheden van internet en het gebruik van mail aan bod. Er zijn vijf bijeenkomsten: op 10 februari, 17 februari, 24 februari, 3 maart en 10 maart. Leden van de bibliotheek en/of SeniorWeb betalen 20 euro. Niet-leden betalen 25 euro. Aanmelden/meer informatie: www.bibliotheekgouda.nl.