Afbeelding
Foto: Geert Omta

‘Verhalen met muziek, muziek met verhalen’

zondag 29 januari 2023 14:00

14:00 Haastrecht, ‘t Raedthuys.

De Haastrechtse Kring houdt de bijeenkomst ‘Verhalen met muziek, muziek met verhalen’ Pianomuziek met uitleg door concertpianist Geert Omta. Liefhebbers van klassieke muziek zullen het wel herkennen: je hoort de muziek en je vraagt je af: wie heeft dat ook alweer gecomponeerd en wat heeft hij nog meer gecomponeerd. Maar ook: wanneer leefde die componist eigenlijk en wie waren zijn tijdgenoten en wat gebeurde er, bijvoorbeeld, tijdens zijn leven in de wereld om hem heen? Allemaal ‘weetjes’ die het plezier in het luisteren alleen maar kunnen doen toenemen. Toegang: 22,50 euro; voor donateurs van de Haastrechtse Kring 20 euro. CJP en jongeren tot 18 jaar gratis. Kaarten via www.haastrechtsekring.nl of aan de kassa.