Afbeelding

Houtmansplantsoenconcert: The Amazing Stroopwafels

zondag 28 augustus 2022 14:00 tot 16:30

14:00, Gouda, Houtmansplantsoen. De rasmuzikanten van The Amazing Stroopwafels behoeven nauwelijks introductie. Wie kent niet ‘Oude Maasweg’ of ‘We gaan naar Frankrijk’. The Amazing Stroopwafels vormen nog altijd één van de meest optredende bands van Nederland en het enthousiasme waarmee gemusiceerd wordt is onveranderd groot.. En als het aan hen ligt, gaan zij daar tot lang nadat ze er bij neergevallen zijn mee door. Kom het meemaken op zondag 28 augustus in het Houtmansplantsoen.

The Amazing Stroopwafels bestaan uit Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar).

Zij spelen overal: op straten en op pleinen, maar ook in cafés, dierentuinen, sauna’s, blusboten, theaters, hengelsport- en aquariumverenigingen. Ja, zelfs bij mensen thuis – en vaak ook. Zij mijden menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals. Het directe contact met het publiek staat voorop.

Meer informatie: houtmansplantsoenconcerten.nl