Afbeelding

Gouds Montmartre

woensdag 10 augustus 9:00 - 16:30

9:00, Gouda, Markt. Op de prachtige oude Markt vindt elke woensdag een grote curiosa-, brocante- en verzamelmarkt plaats. Een stukje Parijs in Gouda.

Op het Marktplein van Gouda, rondom het eeuwenoude Goudse Stadhuis, wordt er elke woensdag een heuse antiek-, curiosa- en brocante markt gehouden. Bijzondere, zeldzame voorwerpen uit ‘grootmoeders tijd’ en gebruikte artikelen met een ware geschiedenis, alles in hartje Gouda! Het wemelt bij het Gouds Montmartre dan ook van de spullen van vroeger. Antiek, curiosa, oude boeken, prenten, platen, postzegels, beschuitbussen en verzamelobjecten; het is te veel om op te noemen. Op zoek naar een koopje, cadeau voor een verjaardag of een apart uniek, antiek object? Kom lekker snuffelen en struinen tussen de kramen.