Afbeelding
Foto:

Feestelijk jubileumweekend in The Blessing Gouda

zaterdag 9 juli 2022 15:00

15:00, Gouda, Klubhuis ISV. In het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 juli vindt een feestelijk jubileumweekend plaats in The Blessing Gouda. Met onder andere leuke kinderactiviteiten, samenzang, gebed en prediking door John en David Maasbach. Het hele gezin is welkom en de toegang is gratis.

De Stichting Johan Maasbach Wereldzending viert dit jaar haar 70-jarig jubileum, met verschillende ‘Blessing Weekenden’ door heel Nederland. Gouda is de plaats waar het 70 jaar geleden allemaal begon. 

Locatie:
Klubhuis ISV
Ridder van Catsweg 358, Gouda

Zaterdag 9 juli
15.00 uur | Kids Party
19.00 uur | Samenkomst met John T.L. Maasbach

Zondag 10 juli
10.30 uur | Samenkomst met David & Regina Maasbach

Meer informatie: 

www.maasbach.nl
www.theblessinggouda.nl 

Locatie