Afbeelding

‘Shop Art’ bij Firma van Drie

woensdag 29 juni 2022 12:00 t/m zondag 21 augustus 17:00

12:00, Gouda, Firma van Drie. In de expositie ‘Shop Art’ exposeren van 29 juni t/m 21 augustus zo’n 15 kunstenaars bij Firma van Drie. De kunstwerken zijn divers en vriendelijk geprijsd, maximaal €150. 

De titel van de expositie is een knipoog én een oproep om kunst te kopen: de expositieruimte is een ‘kunstwinkel’ en biedt gelegenheid tot unieke kadootjes of wat moois voor jezelf. Je kunt direct betalen én het kunstwerk gelijk meenemen. 

Het getoonde werk is zeer divers en voor een breed publiek: je treft er sieraden, schilderijen, fotografische kunst, beelden en grafische kunst en zowel abstract als realistisch werk. De exposanten zijn allemaal Goudse of regionale kunstenaars. 

Ook als je alleen de expositie wil zien, is het moeite waard om het kunstcentrum geheel vrijblijvend binnen te lopen. Wellicht kom je toch nog in de verleiding iets mee te nemen. ‘Shop Art’ is te bezoeken tot en met 21 augustus. 

Openingstijden: woensdag t/m zondag, 12.00 – 17.00 uur.
Adres: Achter de Kerk 13, tussen de Sint Jan en Museum Gouda.