Een avond met H6

zaterdag 26 november 2022 20:15

20:15 Haastrecht, Theater Concordia.

De André Hazes tributeband ‘Een avond met H6’ brengt de ultieme André Hazes show met de grootste meezingers van Nederland, Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als Andre Hazes. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen. Een avond met H6 ‘Extra Small’ - Een klein orkest met een groots geluid - is de ultieme pianobar met de grootste hits van Hazes. Meezingen gegarandeerd. Het betreft een sta-concert. Kaarten à 25 euro zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Locatie