De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis Foto: StoryTrail.nl

StoryTrail stadswandeling door Gouda

zaterdag 29 oktober 2022 16:00

16:00 Gouda, Markt 1.

Acteur Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt belangstellenden mee op een tocht vol historische stadsverhalen. De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Erik niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer. Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal. De wandeling duurt anderhalf uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal 15,50 euro per persoon (kinderen: 9,79 euro).

Locatie