Kennismakingslessen langlaufen
Kennismakingslessen langlaufen Foto: Langlaufvereniging Gouda

Maak kennis met langlaufen

zondag 2 oktober 2022 12:00

12:00-15:00 Gouda, De Skihut, Groenhovenpark.

Iedereen is welkom voor een kennismakingsles langlaufen bij Langlaufvereniging Gouda. De vereniging beschikt over een borstelbaan met zo’n twee kilomter aan loipes en zeven heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog. Belangstellenden kunnen ook kennismaken met langlaufen met de skatetechniek en met rolskiën en nordic walking. Voor een kennismakingsles: draag makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal is aanwezig.. Vooraf aanmelden is verplicht. Kosten per les: 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugd (8 tot 18 jaar); Nordic walken vijf euro. Cursussen: in oktober start weer een serie langlaufcursussen voor beginners, vijf lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. Voor beginners is er een clinic van 2 uur. 

Meer informatie over de proeflessen, cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging, staat op www.langlauf.nl.