Emile van Pelt
Emile van Pelt Foto: Cora van Pelt

Muziektheater ‘City of a million dreams’

zaterdag 15 oktober 2022 20:00

20:00 Gouda, Kleintheater Zwaan, Zwaansgat 15.

Na veertig jaar lang bandoptredens is het nu tijd voor de solo muziektheatervoorstelling van Emile van Pelt in de door hem zo geliefde New Orleans pianostijl. De première was op de meest noordelijke optreedplek die je binnen Nederland kunt verzinnen: een strandpaviljoen op Schiermonnikoog. Op 15 oktober is de voorstelling te zien in Gouda. Emile speelt als pianist, zanger en verteller de voorstelling ‘City of a million dreams’. Het is een eigenzinnig en persoonlijk verhaal over onder anderen zijn opa en over een zoektocht naar een piano. We zien parallellen tussen zijn eigen levensloop en gebeurtenissen in New Orleans. Het is een verhaal over het omgaan met verlies, over humor en troost. Een ware ode aan de liefde voor muziek. Kaarten via www.kleintheaterzwaan.nl.

Locatie