• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (2)
  Evenement
 • (1)
  Muziek

Open dag Langlaufvereniging Goud

zondag 4 oktober 12:00 t/m 14:30 uur

Langlaufvereniging Gouda

Het wintersportseizoen is weer begonnen! Langlaufvereniging Gouda heeft het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda weer helemaal gereed gemaakt voor het langlaufen. De langlaufbaan en de skihut zijn opnieuw - coronaproof - ingericht. Langlaufen is en blijft een gezonde sport!

Kom kennis maken met langlaufen op onze mooie kunststof langlaufbaan. Op zondag 4 oktober ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je opgeven voor een cursus.

De vereniging beschikt over een borstelbaan met zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog. Je kan ook kennismaken met onze andere sporten: rolskiën en nordic walking.

Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. We nemen de coronamaatregelen in acht. Vooraf aanmelden is dan ook verplicht! www.langlauf.nl/open-dagen-2020

Tijdstip: zondag 4 oktober van 12.00 tot 14.30 uur, aanmelden verplicht

Locatie: De Skihut, Tobbepad 4, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

Kosten: € 8 voor volwassenen, kinderen betalen € 4

Cursussen: Op 10 en 11 oktober start weer een serie langlaufcursussen van 5 lessen, wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

Meer informatie over de proeflessen, cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging, zoals de jeugdinstuif in de herfstvakantie en de wintertriatlon, vind je op www.langlauf.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Langlaufvereniging Gouda
Gouda
Tobbepad 4
2803wh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Meeste reacties

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden